.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


diumenge, 1 de novembre del 2015

Trobades - 19ª Trobada de la Colla de Castellers de Rubí - Castells

19 anys de colla castellera, i 19a Diada Castellera dels Castellers de Rubí per veure, aquest passat diumenge, la millor actuació de la colla dels últims anys, en una temporada excepcional. A la Diada dels Castellers de Rubí també van participar els Castellers de Santa Coloma i els Capgirats de Castellar. Els Castellers de Rubí van fer la millor actuació on ja consoliden la torre de 6; van signar un pilar de 4 aixecat per sota i caminant d’inici, el 3 de 6 amb agulla, la torre de 6, 4 de 6 amb agulla i pilar de 4. Els castellers de Santa Coloma per la seva part han signat pilar de 4 d’inici, 3 de 6 amb agulla, pilar de 4 aixecat per sota, 3 de 6 i pilar de 4 i Capgirats per la seva part han fet pilar de 4 d’inici, 5 de 6, 4 de 6, 3 de 6 amb agulla i pilar de 4. Prèviament a la diada, els Castellers de Rubí juntament amb les colles convidades van realitzar al Celler una actuació commemorativa a la celebració de la Fira del Vi de Rubí on totes les colles ven realitzar un pilar de 4.



Felicitar i agrair als de vermell per l'excepcional diada d’aquest passat diumenge per l’esforç i les ganes que hi posen als moments difícils, també als Castellers de Santa Coloma i als Capgirats per la seva col·laboració i participació en les pinyes i les activitats al Celler.





Castellers de Rubí

Castellers de Santa Coloma

Castellers de Castellar


"Els Castellers de Rubí han fet passes ageantades les derreres temporades, han consolidat els castells de 6 aquest  2015 i estan recollint els fruits. La perseverança i creure en si mateix te premi, fem pinya"                                                        
(Jaume Comas)

Textos facilitats per Carlos Casado, Membre dels Castellers de Rubí.
Fotografies i video de Jaume Comas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada