.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 18 de novembre del 2015

Activitats - 13ª Diada Sardanista de Rubí - Sardanes

Aquest diumenge ha tingut lloc la tretzena Diada Sardanista de la nostra ciutat organitzada per l’entitat Foment de la Sardana, penúltima cita de la temporada sardanística.

Al matí, la plaça Catalunya ha acollit una audició de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona on s’han pogut escoltar peces de Josep Maria Tarridas, Narcís Oliveras o Josep Coll, entre d’altres. Quan està a punt d’acabar la temporada, la valoració és força bona.

Ja a la tarda, la diada sardanista s’ha traslladat fins al teatre municipal La Sala on també ha estat la Cobla Ciutat de Girona damunt de l’escenari. En aquesta ocasió, s’ha estrenat una peça dedicada a Rubí Bogeries rubinenques del jove compositor de la Catalunya Nord, Lluc Vizentini. Aquesta temporada finalitzarà el proper 29 de novembre.
   
Foment de la Sardana estrenarà l’any 2016 el dia 1 de gener amb el Concert nadalenc protagonitzat per la Cobla Jovenívola de Sabadell. 



Crònica facilitada per Radio Rubí.
Audiovisual de Radio Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada